Yhteenkuulumisen tulevaisuus:: kulttuuri, yhteiskunta ja vähemmistötYhteenkuulumisen tulevaisuus:: kulttuuri, yhteiskunta ja vähemmistötYhteenkuulumisen tulevaisuus:: kulttuuri, yhteiskunta ja vähemmistötYhteenkuulumisen tulevaisuus:: kulttuuri, yhteiskunta ja vähemmistöt

Yhteenkuulumisen tulevaisuus:kulttuuri, yhteiskunta ja vähemmistöt

Yhteenkuulumisen tulevaisuus: kulttuuri, yhteiskunta ja vähemmistöt -konferenssi on Cultura-säätiön järjestämä monialainen tapahtuma. Konferenssin pääaiheina ovat Suomen venäjänkielistä väestönosaa koskettavat ajankohtaiset kysymykset liittyen kotoutumiseen, sisäiseen turvallisuuteen, osallisuuteen ja identiteettiin.

Tapahtuman tarkoituksena on tarjota eri yleisöille näkökulmia tutkimuksesta sekä hyviä käytäntöjä koskien laajasti kotoutumisen edistämistä ja inkluusiota.

Esittelemme muun muassa säätiön toteuttaman Suomen venäjänkieliset 2022 -selvityksen sekä Luova Eurooppa-ohjelman rahoittaman hankkeen Agents of Change: Mediating Minorities (MeM) keskeisimmät tulokset sekä järjestämme työpajoja esimerkiksi oman äidinkielen opettajille.

Ilmoittautuminen